RobertROBO Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Witam serdecznie, Przeglądając forum znalazłem wzmiankę o tym modelu,zamieszczoną przez Kolegę Robertosa. Nie natrafiłem nigdzie na "in-box" tego modelu,więc postanowiłem go zamieścić. Pudełko tradycyjne jak to u Revella w odcieniach zieleni - nr produktu 05204. Długość modelu po sklejeniu to niecałe 38 cm. W pudełku znajdziemy szczegółową instruckję budowy oraz malowania. Pudełko zawiera dwie duże ramki w kolorze białym,więc taki dobór koloru powinien ułatwiać malowanie.Część ramek, jak widać na zdjęciach, ucierpiała trochę podczas remontu mieszkania, więc niektóre elementy znajdują się po za nimi. Dodatkowo dołączona do pudełka jest szpulka z czarną nicią służąca do wykonania olinowania oraz kalkomania zawierająca nr boczny oraz detale ozdobne,w postaci czerwonych fal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Jeden kiedyś przerabiałem na trawler dalmorowski, drugi gotowy w jakiś 25%. Czekam na Twoją relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi