flynavy Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Śledząc poczynania kolegów z Tu-154M, wpadłem na pomysł, że fajnie byłoby skompletować modele samolotów w skali 1:144 które użytkował nasz Spec-pułk. Dzięki mojemu Koledze pracującemu w Moskwie właśnie udało mi się ściągnąć Tu-134A i Ił-18. Zacznę od Tu-134A Pudełko Jednostronnicowa instrukcja oraz schemat umieszczenia kalek Schemat malowań przewiduje: - Aeroflot - Utair Kalkomanie - 4 arkusze Model składa się z 33 żywicznych elementów. Producent przewidział wykonanie modelu w dwóch wariantach - z dziobem oszklonym oraz z dziobem zawierającym radar. Kalkomanie imitują okna. Nie wiem jak się ma wymiarowo model do planów. Zwracają uwagę delikatne linie podziału blach. Cena w Moskwie - 1880 rubli - trochę drogo jak na warunki rosyjskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Ciekawa propozycja i to jeszcze w skali 1:144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi