bananfr Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 (edytowane) Zdjęcia robione telefonem :( Modelik z rożnymi opcjami oryginalny japoński kiera po prawej stronie lub europejska po lewej. Edytowane 8 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Wstaw fotki, a nie linki do fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananfr Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Wstaw fotki, a nie linki do fotosika. chętnie Bym wstawiał tylko powiedz co mam zrobić jak coś takiego wyskakuje http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b1bf3b1ad990e48.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Kliknij "Pobierz pozostałe kody" na zielono jest, a później wklej link z "Zdjęcie 500px na forum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananfr Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Dzieki za pomoc teraz jestem niej zielny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Mam ten model tylko że w wersji altezza i patrząc na tego in boxa doszedłem do wniosku że jedyne różnice to kolor kasty gril bez znaczka i u mnie jest tylko deska z kierą z prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem 4 wersji z żywicznymi body kitami i metalowymi elementami. Niestety ten model jest ubogi we wnętrzu i zawieszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Gratuluje koledze pięknego modelu,ten Lexus jest już legendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Dźwięk jego 6-cylindrowego silnika jest wspaniały! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi