Gościu Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam. Biorę się za całą resztę warsztatów( a kilka ich wklepałem) Baza na modelu...niestety, po prawej stronie szlag trafił kalkę...jednej trójeczki kawałek. Z Normandii numerki w nich(chyba) powinny być czarne, powinny..... Ok, stan: Delikatny kamuflaż, w rycince dojrzałem :p p. Cytuj
Gościu Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam. Wpierw błocko, do mazania: Później obicia,biedronka: W końcu filtry i płukanki(niestety, nie zostawiłem nic w kolorze, raczej korzystam w tych etapach z fotek b&w) p. p.s. a i jeszcze chwilkę.... pomazałem akrylem i olejem same koła i nieco podwozia: . p. Cytuj
Gościu Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam. Zaczynam wchodzić z syfkiem nieco wyżej . A tu dla przykładu, moje nr. farb: p. Cytuj
Gościu Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam. Koniec brudzenia, teraz zostaje wkleić peryskopy: p. Cytuj
Cesarz Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Cudo, Gościu, cudo Bardzo mi się podoba, uwielbiam takie brudne modele ale wykonane ze smakiem i wyczuciem. Szkoda, że nie napisałeś trochę więcej na temat etapów malowania i brudzenia Szkoda też, że nie zrobiłeś otwartego wizjera kierowcy bo z tego co pamiętam to Dragon dał chyba taką możliwość, a na pewno uatrakcyjniłoby to wygląd tego modelu ale na pewno wiesz co robisz i masz jakąś wizję całości Pozdrawiam Cytuj
Gościu Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Napisano 23 Kwietnia 2010 Cesarz, patrząc w górę widać co po sobie następuje. Baza,błoto,płukanki(washe,pin washe,filtry i jakkolwiek to jeszcze nazywają,dla mnie to płukanki) Obicia, brudzenie - robione farbkami olejnymi dla artystów. Wkleiłem resztę przewidzianych części i dałem...koperek(tak mi się od razu skojarzyło o_0 ). Muszę nad tą choinką posiedzieć, podmalować...czy posklejać, albo wywalić w czorty. p. Cytuj
Pawel90 Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Koperpanzer:D Jakoś koperek na tej Pumie przypadł mi do gustu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi