Gościu Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam. Biorę się za całą resztę warsztatów( a kilka ich wklepałem) Baza na modelu...niestety, po prawej stronie szlag trafił kalkę...jednej trójeczki kawałek. Z Normandii numerki w nich(chyba) powinny być czarne, powinny..... Ok, stan: Delikatny kamuflaż, w rycince dojrzałem :p p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam. Wpierw błocko, do mazania: Później obicia,biedronka: W końcu filtry i płukanki(niestety, nie zostawiłem nic w kolorze, raczej korzystam w tych etapach z fotek b&w) p. p.s. a i jeszcze chwilkę.... pomazałem akrylem i olejem same koła i nieco podwozia: . p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam. Zaczynam wchodzić z syfkiem nieco wyżej . A tu dla przykładu, moje nr. farb: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam. Koniec brudzenia, teraz zostaje wkleić peryskopy: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Cudo, Gościu, cudo Bardzo mi się podoba, uwielbiam takie brudne modele ale wykonane ze smakiem i wyczuciem. Szkoda, że nie napisałeś trochę więcej na temat etapów malowania i brudzenia Szkoda też, że nie zrobiłeś otwartego wizjera kierowcy bo z tego co pamiętam to Dragon dał chyba taką możliwość, a na pewno uatrakcyjniłoby to wygląd tego modelu ale na pewno wiesz co robisz i masz jakąś wizję całości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Cesarz, patrząc w górę widać co po sobie następuje. Baza,błoto,płukanki(washe,pin washe,filtry i jakkolwiek to jeszcze nazywają,dla mnie to płukanki) Obicia, brudzenie - robione farbkami olejnymi dla artystów. Wkleiłem resztę przewidzianych części i dałem...koperek(tak mi się od razu skojarzyło o_0 ). Muszę nad tą choinką posiedzieć, podmalować...czy posklejać, albo wywalić w czorty. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Koperpanzer:D Jakoś koperek na tej Pumie przypadł mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi