jonnym Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Witam. jestem na etapie koncowym modelu P 47 W. Łanowskiego i mam pytanie do wszystkich- czy orginał był matowy czy połysk?? Spotkałem sie ostatnio z modelami roboinymi na połysk ale na zadnym zdjeciu orginału nie widze połysku. ...Własnie kleje kalki techmoda i naprawde jestem rozczarowany nimmi, tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Połysk! Bez pylonów, jedynie z papierowym zbiornikiem pod kadłubem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 No dzieki za odpowiedz.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Pokazałbyś co działasz?? Techmod robi ładniejszą szachownice niż w Tamiyi jest, aże się go źle kładzie to nie nowość, najmocniejsze płyny lub zmywacz Wamodu ponoć dają im rade. Ja swego czasu zlepiłem takie coś, kalki Tamiy'a plus szachownica Techmod Tutaj widać ładnie połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 Działam, działam. Skoncze to pokaze. Juz wiem ze jeden bład jest- za wąski czerwony pasek zrobilem bo powinien byc do szachownicy no ale juz nie bede ruszał. Jak sie pojawia zdjecia to bedziesz oceniał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi