Gościu Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Witam. Czas jakiś temu wykonałem modelik RC, ale w mniejszej skali...połknąłem bakcyla. Wtórował mi oczywiście syn, który też poniekąd lubi pojeździć ;) Wybrałem taki akurat pojazd, z prostej przyczyny, po perturbacjach z blokowaniem kół przez syfek w wykonanym już pojeździe Panther - wybór oscylował między Pz IV, a III. Jak dotąd bardzo mało jest zamienników dla IV - więcej dla trójek. Mniemam, że i inne pozycje znajdą się w mojej kolekcji..no ale, to z czasem.Wpierw muszę nieco poprawić ten pojazd: By najważniejsze podzespoły były solidne, postanowiłem wannę wymienić na metalową: Koła, które są "od producenta" to plastiki nienajlepszej jakości, więc i tu dokonałem zakupu zestawu kół nośnych,rolek prowadzących, zębatych i napinających. Jeszcze kilka dni muszę poczekać na części typu siatki, zapinki etc i biorę się za rżnięcie, ciachanie itp. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 No w końcu. Gigant na baterie. Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi