Aleksander Zielony Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Oto pierwszy z kolekcji teciaków firmy Dragon. Model wykonany bez dodatków, na podstawie zdjęcia zamieszczonego w "Model Fan Encyklopedia No 7, T-34 Bloody Peace-Maker" str.21. Zdjęcie wrzucę jak tylko czasu więcej mi przybędzie. W modelu wycięty został błotnik zgodnie z fotką z w/w monografi, oraz wyfrezowany reflektor. Model malowany farbami Gunze, cieniowany przy pomocy, pasteli i pigmentów. Oto efekty mojej pracy: Pozdrawiam i liczę na łagodną ocenę mojego modelarskiego "bohomaza" Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Ja bym podkreślił jeszcze krawędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Ja bym podkreślił jeszcze krawędzie A ja bym pomalował postument. A modelik fajny. Zrób teraz T-34\85 z Dragona w 1\35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi