Tr@iler Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Scania 144L firmy Italleri. Malowanie wziąłem z głowy. Proszę o ocenę Pierwsze dwie foty robiłem przy sztucznym świetle bez flesha I tutaj sie zaczynają lepsze foty Tutaj troszku się daszek przykurzył I się światło odkleiło, i nie wiem gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 yyy no po fotach to ja zaduzo nie zobaczylem. Daj jakieś porządne i odkurz model:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tr@iler Napisano 11 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2007 Trzeba go wyczyścić to fakt :p Fotki dam jutro bo dzisiaj narobię lipne przy sztucznym świetle. (Koleżanka pożyczyła cyfrówkę to sieę będzie szaleć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi