cyfron Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Subaru Legacy Kombi III generacji od Fujimi w skali 1/24. Niestety bez silnika, a deska tylko japońska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Ładny okaz, ubogi ale co sie spodziewać bo Fujimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 ubogi ale co sie spodziewać bo Fujimi... Trochę to krzywdzące dla firmy - są i modele bardzo rozbudowane, np. nowy GT-R 35: lub jakikolwiek model z serii Enthusiast, np: gdzie są nawet tłoki i korbowody w silniku: Twój komentarz bardziej pasowałby do Aoshimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Subaru bardzo ładne! A co do Aoshimy to ja mam AE86 Levin z silnikiem właśnie od Aoshimy no i model jest bardzo dobry i ma dużo części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 AOshima swoją drogą , nowsze modele Fujimi już są dużo lepsze, posiadają np maski na szyby, ale nie porównujmy specjalnych edycji czy wersji do normalnych modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 (edytowane) Od Fujimiego mam jeszcze Drift Kinga AE86 Turneo i juz ma więcej dodatków, np: 3 kiery do wyboru,fotel kubełkowy, gaśnicę,a nawet orurowanie z 4 halogenami (pewnie z wersji rajdowej)itp. Ale niestety silnika też brak :(. Niestety nie mogę in-boxa pokazać bo juz jest w trakcie budowy. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Niestety nie mogę in-boxa pokazać bo juz jest w trakcie budowy. In-boxy wielu modeli są TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 AE bardzo ciekawe, posiadam Levina ale z Aoshimy, posiada właśnie silnik. Model ładnie wykonany, ciekawe rozwiązania w nim użyte. Ps pokażesz nam warsztat Trueno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 No no, bardzo fajne Sprinter Trueno! Ja mam takiego Levina, fliper_nx pewnie też takiego masz? PS: Ciekawe kiedy wyprodukują jakiś model Subaru z silnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Impreza z Revella ma silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Krzychu owszem takiego , ładnie wykonany, łądne koła . VVitek tak jest... Ale buda wygląda jak po spotkaniu z piekarnikiem , jestem ciekaw samego silnika, ktoś miał okazje mieć ten model w rękach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 To masz rację fliper_nx. Jeżeli chodzi o silnik Subaru z Revella to proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi