kacpi1234 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Dostałem taki oto modelik z przed 20-25 lat(od mojego instruktora) i będę próbował go złożyc a to moja mała dokumentacja co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Nie jestem fanem "staroci" ale ten wygląda ciekawie, trochę czasu, chęci i wyjdzie ciekawy model i na pewno unikatowy . z Chęcią będę się przyglądał budowie o ile podejmiesz rękawice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 no może wyjść całkiem ciekawa maszyna wystarczy mieć pomysł i się postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Bardzo ciekawy model, sam bym sobie taki złożył, nie wiesz co to za firma? Bo pierwszy raz coś takiego widzę. Zastanawia mnie też sam samochód, czy to własna konstrukcja Vauxhalla czy przeróbka Opla? Na pewno będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Jak na moje oko, to AMT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Mam ferie więc podłubałem coś przy nim zrobiłem: -siedzenia -koła -kierownice -deskę rozdzielczą zdjęcia wrzucę za 2-3 dni bo wyjeżdżam (a co do firmy to nie znam ale instrukcja jest po rosyjsku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Share Napisano 16 Lutego 2010 Jak obiecałem wklejam zdjęcia MASKA została przeszlifowana GRILL została w nim zaszpachlowana dziura TYLNA KLAPA szpachlowane ubytki SIEDZENIE już skończone jeszcze tylko przybrudzic DESKA ROZDZIELCZA I KIEROWNICA FELGI opony czekają aż je pomaluję Jutro biorę się za szpachlowanie,opony oraz kawasaki ninja które robie na Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Ładnie to wyszło, chociaż jak tak patrzę na ten model to trzeba będzie włożyć dużo pracy żeby efekt był zadowalający. Chodzi mi zwłaszcza o karoserię wydaje się że jest strasznie nierówna. Tym bardziej życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Karoseria składa się z dwóch części i obydwie do siebie nie pasują,a co gorsze z tyłu przy klapie bagażnika jest stopiony plastik.Dziękuje za pozytywne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Czyli szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Raczej tak lub masa modelarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Z racji tego że wyjeżdżam kolejne prace nad vauxhall-em podejmę za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 I jak tam robisz coś jeszcze w tym temacie? Projekt naprawdę ciekawy, ale dawno już nic nie pokazałeś, chętnie zobaczył bym jak Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 Mam zamiar coś ruszyć z nim ale w sierpniu dopiero bo jadę na wakacje. Z tą karoserią będzie mnustwo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi