maszynista93 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Czołg: M4 SHERMAN Model: ITALERI Skala: 1:35 Ręcznie malowane oznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Ten KW tamki który również pokazałeś o wiele lepiej mi się podoba. A najbardziej mnie denerwuje wkładanie różnych bambetli na tylnej płycie, które niczym nie są umocowane (mówię o tym zielonym czymś chyba plandece), przecież to by pospadało w czasie postoju, nie mówiąc już o jeździe jak również otwarty właz a we wnętrzu i tak nic nie ma. Aha fotosik się nie wyświetla. Jedynie co mi się podoba to samo malowanie pędzlem. Naprawdę tego nie widać, że jest malowany pędzlem. Ale to jest taki mój gust. Mam nadzieję że innym kolegom będzie się bardziej podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Lutego 2010 Autor Share Napisano 15 Lutego 2010 Ten KW tamki który również pokazałeś o wiele lepiej mi się podoba. Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi