danios01 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) Witam wszystkich jest to mój pierwszy model jaki sklelilem wiem paru części w nim brakuje jak będe miał czas to go dokończe komentarze mile widziane jest to tez moj pierwszy temat i zabardzo nieumie wstawić zdjęc tu sa do nich linki: Edytowane 21 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Sky Walker Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Witam Po pierwsze zrób miniaturki zdjęć. Co do modelu to niepodoba mi się ta flaga na antenie i trochę się świeci (może to wina zdjęć). Nie podoba mi się również błoto na wieży czołgu oraz plamy rdzy, które są za duże. Życzę powodzenia w sklejaniu kolejnych modeli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 T-34/85 nigdy nie występował na tych kołach ( te koła są z wewnętrzną amortyzacją ) , był prototyp T-34/85 wz. 1943 który miał kilka takich kół a nie pełny zestaw , zresztą to był zupełnie inny wóz - dlaczego zmieniłeś koła ,które były w zestawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danios01 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 dalem te kola bo sklejalem wtedy 2 modele t 34 jeden 85 i jeden 76 gdy przyklelilem gasienice w t 34/76 trzymaly sie lepiej a te wogule sie nie trzymaly kół i wziolem zamieniłem je podwoziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Wystarczy użyć kropelki i gąski się trzymają dla przykładu mój teciak też ZWIEZDY koła żywiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danios01 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 dokladnie ten model sklejalem jak niemiałem jeszcze neta i zabardzo niewiedziałem duzo o t-34 praktycznie wogole nie bylem zorjetowany myslalem ze z takimi kolami tez go robią. Teraz gdybym sklejal ten model to juz bym niepopelnil tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi