Artur Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Witam. Znalazłem taką ofertę zimeritu do SD.KFZ 251 . Czy te modele miały zimerit? . Ja nigdzie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Jest jedno znane zdjęcie - 251/8. (w Squadronie) Ale to wyjątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Acha dzięki .Jak by ktoś miał taką fotke to będe wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Popatrz tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 ALE JAJO . Faktycznie fajnie to wygląda. Jonak masz takiego w kolekcji, to w końcu twoja działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Nie, choć byłem bliski podjęcia decyzji o zakupie tego zestawu Ataku ;) Na szczęście się opanowałem Cóż, zresztą w chwili obecnej nie ma żadnego modelu 251/8 - więc trzeba by budować od podstaw wnętrze. Poza tym zimmerit jest dedykowany DML'owi, który modelowi AFV do pięt nie dorasta (jak mu się zabierze wszystkie dodatki ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi