Kuglaty Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Model w malowany i oznaczony wg. instrukcji jako 5th U.S. Armoured Division Normandia, Francja 1944. Po raz pierwszy zastosowałem nową (jak dla mnie) technikę washowania farbami olejnymi. Na podstawkę aby ją ożywić dorzuciłem fusy z kawy i suszony koper. Wszystko pomalowane Pactrami za pomocą pędzla. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Kolego kanistry były malowane na kolor kamuflażu, a paski je przytrzymujące były skórzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Kolego kanistry były malowane na kolor kamuflażu, a paski je przytrzymujące były skórzane Bardzo możliwe, nie zaprzeczam. Odnośnie pasków są pomalowane kolorem Pactry A111 - sądziłem, że jest to kolor jak najbardziej zbliżony do koloru skóry... W każdym bądź razie dziękuję za wskazówki, postaram się je stosować w przyszłości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi