czarny1986tychy Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 (edytowane) Taka sobie maszyna Jakieś pytania czy sugestje pisać Od siebie dodałem: -kubły -kawałek łańcucha -antene do CB -dach z materiału -zawiasy do maski+ zdejmowana maska -"drobne" okablowanie silnika -siatka w grilu chłodnicy -siatka na błotnikach(ostatnia fotka) In-boks znajduje się : http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=19395 Edytowane 9 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Model elegancki,ale koła pobrudzić by wypadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Ogólnie całkiem niezły, chociaż jak mówił poprzednik trochę za czysty. Zastanawia mnie czym był malowany model bo ten lakier jakiś dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 W kubełkach brakuje "tyłów" poza tym jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 10 Marca 2010 Autor Share Napisano 10 Marca 2010 Dzięki za zainteresowanie Co do lakieru to na budzie modelu jest 6 kolorów. Wszystkie to mgiełki, dlatego widać takie kropeczki. Efekt mi osobiście się bardzo podoba. Na tym zdięciu to widać lepiej. Kubły są z Hondy Integry (fujimi) i "plecy" mają takie wklęsłe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi