koniu Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Witam! A oto i drugi zakupiony modelik. I tu po zajrzeniu do pudełka tylko jedna myśl mi się nasunęła - mistrzostwo świata! Z resztą, zobaczcie sami: Pudło: Wypraski: "Szkło" Opony: Kalki: Formatka z blaszkami + szablon do malowania na oponach - miła alternatywa dla kalek:) Reszta pasów bezpieczeństwa: Schemat kalkowania: I fotka poglądowa instrukcji: Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 ILE DAŁEŚ KOLEGO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 ILE DAŁEŚ KOLEGO?? Widziałem go na allegro za trochę ponad 300zł, ale może w sklepie trochę taniej będzie. Co do modelu to fajny prezent Tamiya dała na nowy sezon F1, może ten będzie dla Ferrari lepszy. Mogli Brawna GP zrobić ten zespół wypadł dużo lepiej od Frrarek w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jam ci to Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 ILE DAŁEŚ KOLEGO?? Widziałem go na allegro za trochę ponad 300zł, ale może w sklepie trochę taniej będzie. Ktoś sobie pewnie jakieś żarty robił, bo w polskich sklepach kosztuje około 220zł Model jest super, ale trzeba by do niego dokupić zestaw kalek z "bar kodem" i innymi napisami pominiętymi przez Tamiye;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Ferrarka ładna ,ale z pechowego sezonu Miejmy nadzieje że Tamiya ,bądź inny producent modeli pokuszą się o jakąś Renówkę R30 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 A kiedy będzie warsztacik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 ILE DAŁEŚ KOLEGO?? Około 210 zł w Has-Hobby. Piszę "około" bo parę rzeczy kupowałem, były rabaciki itd. Na pudle jest cena 225 zł. A kiedy będzie warsztacik?? A tego już nie wiem, bo to dziewczyna chce spróbować swoich sił i to jej modelik Liczę, że niedługo wystartuje A brakujące kalki lada dzień będą zamówione w Hiro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Około 210 zł w Has-Hobby. Piszę "około" bo parę rzeczy kupowałem, były rabaciki itd. Na pudle jest cena 225 zł. No to nieźle sobie liczą nasi sprzedawcy - nawet dając "rabaciki" - znaczy to, że cena wyśrubowana i można trochę opuścić gdy klient kupuje więcej. Model można kupić za około 160-165 zł z wysyłką: lub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jam ci to Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Wuen, mógłbyś zidentyfikować ten pierwszy sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 http://www.kallan-partners.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jam ci to Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Dzięki wuen, tego sklepu nie znałem. A propo modelu, to czekam na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi