Deco Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Ostatnio na warsztat trafił u mnie Mustang Revella. Z tego zestawu można wykonać także wersję z bazookami.Na początku stycznia zabrałem się za niego i postanowiłem go wykonać w wersji Brytyjskiej ze 112 dywizjonu RAF. Do modelu dorzuciłem zoom Eduarda i drążek z Tempesta Academy. Kokpit: Od razu uprzedzam pytania co to za szpilki za tablicą. Tablica Eduarda jest bardzo cienka i po przyklejeniu do podłogi cały czas przechylała się na boki. Dlatego wywierciłem dwa otwory i od tyłu oparłem tablice na dwóch szpilkach. Bryła modelu już sklejona, wszystkie ubytki są zaszpachlowane. Teraz pora na surfacera. Cytuj
Deco Napisano 5 Lutego 2011 Autor Napisano 5 Lutego 2011 Dawno nic nie prezentowałem w tym wątku ze względu na brak czasu związny ze szkołą i innymi sprawami. Pod koniec listopada się za niego porządnie wziąłem i w trakcie weekendów "lepiłem". Model już ukonczony. Galeria pojawi się dzisiaj późnym popołudniem. http://i225.photobucket.com/albums/dd155/dominik_92/P-51%20Mk%20III/DSCN4182.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi