Deco Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Ostatnio na warsztat trafił u mnie Mustang Revella. Z tego zestawu można wykonać także wersję z bazookami.Na początku stycznia zabrałem się za niego i postanowiłem go wykonać w wersji Brytyjskiej ze 112 dywizjonu RAF. Do modelu dorzuciłem zoom Eduarda i drążek z Tempesta Academy. Kokpit: Od razu uprzedzam pytania co to za szpilki za tablicą. Tablica Eduarda jest bardzo cienka i po przyklejeniu do podłogi cały czas przechylała się na boki. Dlatego wywierciłem dwa otwory i od tyłu oparłem tablice na dwóch szpilkach. Bryła modelu już sklejona, wszystkie ubytki są zaszpachlowane. Teraz pora na surfacera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 17 Lipca 2010 Autor Share Napisano 17 Lipca 2010 Podkład i preshading : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Dawno nic nie prezentowałem w tym wątku ze względu na brak czasu związny ze szkołą i innymi sprawami. Pod koniec listopada się za niego porządnie wziąłem i w trakcie weekendów "lepiłem". Model już ukonczony. Galeria pojawi się dzisiaj późnym popołudniem. http://i225.photobucket.com/albums/dd155/dominik_92/P-51%20Mk%20III/DSCN4182.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi