kiwaczek Napisano 30 Listopada 2010 Autor Share Napisano 30 Listopada 2010 Bardzo dziekuje za te miłe słowa. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 30 Listopada 2010 Share Napisano 30 Listopada 2010 Świetnie wyszedł Ci ten model! Prawy przedni slupek jest wygięty czy zdjęcie przekłamuje? Planujesz skleic Mini Coopera którego in-boxa prezentowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2010 Świetnie wyszedł Ci ten model! Prawy przedni slupek jest wygięty czy zdjęcie przekłamuje? Planujesz skleic Mini Coopera którego in-boxa prezentowałeś? Witam. Dziekuje za pochwałe, Przedni słupek był wygiety i nie mogłem go już bardziej wyprostowac. Mini oczywiscie jest w kolejce do budowy i mam nadzieje że to bedzie mój nastepny projekt. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi