ShaDow FoX Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Model z odzysku, czyli starta wczesniejsza farba i nalozona ta.....dla mnie jest on beznadziejny no ale czekam na wasze opinie acha, zero waloryzacji :P a i figurki tez nie pasuja :P same błędy w tym modelu no ale cóż...wymęczony sorki za jakosc i tlo fotek ale na szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Ha model wydaje mi sie całkiem fajny na pierwsze spojrzenie. Ten kolor jest fajny i i umorusany nieco jak lubię ,ale co z tego jak dałeś takie fotki. Toż tam nic nie widać zamazane wszystko czemu tak z daleka. No nie gniewaj sie ale model ładny a nie mogę go se pooglądać ,i przez to sie nerwowy robię . Czekam na lepsze bo przeczówam że warto. A poeksperymętuj z tłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2007 no spoko wrzuce lepsze...pojde na dwor albo na balkon bo te byly na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Model wydaje mi się całkiem ok. Fajny kolor bazow, brudzenie też niezłe. Tylko fotki kiepskie no i wiedza o społeczeństwie nei jest dobrym tłem dla tego niszczyciela czołgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Ha to czekam bo mnie coś wzieło na shermany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 kurde nie ma pogody na zdjecia pochumrno i ciemno i na dodatek baterie mi siadly....masakra jak pech to pech wybralem te 3 bede tak stopniowo dorzucal nic szczegolnego no ale coz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Coś ostatnio mam zbyt wielkie oczekiwania do Swiata, ale to moja wina . Fotki spoko.Model jest fajny ale poprzedni zachwyt mnie trochę przerósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 A ta siatka i beczki to czego sie trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Czy czołgiści czy artylerzyści? Na razie nie wiem co powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi