athlon5 Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Witam Mimo wielu popełnionych modeli { 20 lat temu i tylko lotnicze} z pancerką dopiero w zasadzie zaczynam. Mimo oporów zdecydowałem się pokazac mój twór na forum. Mam nadzieję, żę rzeczowa krytyka pozwoli mi na uniknięcie wielu błędów w przyszłości. Wszelkie uwagi i oczywiście porady mile widziane. W modelu jest sporo błędów merytorycznych i zdaje sobie z tego sprawę.Interesuje mnie w sasadzie tylko strona techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Ho, ho, sezon na t-72 uważam za otwarty Nie ma sie co wstydzić, trzeba pokazywać całkiem fajny model, tylko dorób mu z jakiejś błyszczącej folii ( najlepiej aluminiowej i najlepiej zielonej ) wizjery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 ... i uwieżcie mi w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Osobiście, jestem pod ogromnym ( pozytywnym) wrażeniem gąsienic. W moim tecie nie wygladają tak fajnie. A tak z błędów , to chyba rura desantowa jest zamontowana za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 28 Marca 2010 Autor Share Napisano 28 Marca 2010 A tak z błędów , to chyba rura desantowa jest zamontowana za wysoko Nie chyba.Napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Jeszcze jedna sugestia, od kogoś kto takim czołgiem przeorał spory kawał poligonu: Obij go troszeńkę i przykurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 zapewniam, że czołg jest dosyć wyeksploatowany i choć może na zdjęciach tego dobrze nie widać ma dobre kurzenie Nie każdy musi być jak po przejściu frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 zapewniam, że czołg jest dosyć wyeksploatowanyi choć może na zdjęciach tego dobrze nie widać ma dobre kurzenie Nie każdy musi być jak po przejściu frontu W takim razie, bardzo przepraszam, odezwało sie we mnie moje małe "zrycie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 (edytowane) ja też lubię podniszczone maszyny ale z tego co wiem ten pojazd nie brał udziału w wojnie - choć błotko by mu nie zaszkodziło Edytowane 29 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 mój pojazd na którym słyzyłem w woju tez nie brał ale wygladał jakby niejeden szlak bojowy przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi