MrDyzio Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Wreszcie udało mi się doprowadzić projekt do końca. Zaczęło się niewinnie, od samego Sentinela. Potem doszły figurki, narodził się pomysł podstawki, doszli szczupli przeciwnicy. Warsztat można znaleźć TUTAJ Dzięki wszystkim kibicom, podrzucającym pomysły i porady. Pozdrawiam Efekt końcowy poniżej. Wskutek ciągłych walk i wewnętrznych starć pomiędzy narodami byłego Związku S. a także krajami Azji doszło do totalnego wyniszczenia tych terenów. Po spustoszeniu własnych okolic, dzikie hordy zaczęły ciągnąć na Zachód. W celu zabezpieczenia wschodnich rubieży przed niepożądanymi goścmi, do terenów nadgranicznych przerzucono wydzielone jednostki ze sławnej polskiej 1DP, wyposażone w siejące postrach PT-30 Strażnik. Odtąd granica stała się praktycznie nieprzekraczalna, lecz dzikie hordy chudzielców wciąż próbowały... Nadchodzi kurczak tfu.. Strażnik Osłaniają go towarzysze pancerni Niepomni poprzednich prób Pojawiają się chudzielcy Mam nadzieję, że się Wam podoba. Jeśli chcecie to mogę dorzucić więcej zdjęć. Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 I jeszcze to błękitne tło...Kilka fotek wygląda jak kadry z filmu dokumentalnego Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi