MERCO Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam oto moje modeliki. BMW 330i VW Golf mk4 Alfa Romeo 156 Ford F115 Honda S2000 I modele w trakcie małej pracy. Mercedes 308D Bmw 325 Compact VW Lupo Przyczepka SAM Po nie wasz ze lubię modele nie za bardzo z tuningowane to moje modele są trochę jak stock. Mam na razie parę fotek ale są stare jutro dodam nowe foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Ładne samochodziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Ale czy to na pewno plastikowe modele? Bo mi się nie wydaje, a jeden już tutaj został pokarany za takie "cuda" na forum modelarstwa plastikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Na pewno nie plastikowe, bo jak by 156 z plastiku była to już bym ją miał No ale widać że kolega troch pracy w nie wkłada, a nie tylko gotowce na pólkach stawia. No ale mimo wszystko pod nasze forum się chyba nie łapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERCO Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Wiem nie wszystkie plastikowe ale nie za bardzo mam czas na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 A które to plastiki? Ja stawiam na Hondę. Aha i dwa słowa co do przyczepki, przydało by się zmyć lub zamalować nalot z cyjanopanu, no i trochę mniej kłaść, poza tym brakuje błotników a według przepisów muszą być. Łatwo można zrobić je z wygiętego na ciepło kawałka plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Widać że Alfa, Golf, Ford, BMW i lupo to metale. Do hondy trudno stwierdzić, jeśli jest jedna i taka mała fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Czemu tak zamilkłeś, jak cię zdemaskowaliśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Po nie wasz ze lubię modele nie za bardzo z tuningowane Ten tekst "rozwalił mnie" - w życiu nie wpadłbym na pomysł, żeby tak napisać "ponieważ" - a i składnia "ponieważ że" też "niczego sobie" - no i nie "z tuningowane" a "stuningowane" lub "ztuningowane"... Wiem nie wszystkie plastikowe ale nie za bardzo mam czas na to. No to po co ten post?!?! To forum jest dla modelarzy robiących modele; dla tych, którym się chce poświęcać czas i pokazują efekty swojej pracy a nie wynik zakupów - zbieractwo to chyba coś innego niż modelarstwo... To tak jakbym na forum dotyczącym filmów pokazał pudełka z płytami DVD zawierającymi filmy i napisał: "Jestem miłośnikiem dobrych filmów - mam 50 na płytach DVD - ale ich nie obejrzałem, bo nie mam na to czasu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Oblałeś kalkomanie kropelka, wyciąłeś jakieś niby dywaniki, ale to chyba za mało, żeby się kwalifikowało pod to forum Sam mam około 40 samochodów metalowych 1/24 z czasów dzieciństwa, więc naprawdę twoje większe resoraczki nie robią na nikim wrażenia. Lepiej już pokazać jakiś nawet marny, pouwalany klejem swój własny model plastikowy, a nie chwalić się tym, jak fabryka złożyła ;) Swoją droga jak już się nimi chwaliłeś, to by się przydało trochę o nie zadbać. Sposób łączenia przyczepki do forda jest ponadczasowy. Na zakrętach wszystkich przechodniów kosi Wiem nie wszystkie plastikowe ale nie za bardzo mam czas na to. Nie wszystkie? Trafniejsze było by użycie słowa "żadne". No dobra, jakieś plastikowe siedzenia mają, no ale troszke mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi