Krzychu126 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Przede wszystkim witam lotników, zazwyczaj do tej pory przebywałem w dziale cywilnym jednak wpadł mi w rączki ten model i postanowiłem podzielić się z wami "wrażeniami"! Podstawka: Pozdrawiam i obiecuję że kiedyś zamieszczę relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1oor Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Takie trzy grosze do chętnych zrobić ten model. Zdjęcia nie oddają całości - przynajmniej mnie nie oddały - wyglądu tego modelu, więc jeśli ktoś chce go kupić niech to zrobi w sklepie, a nie przez net. Po prostu trzeba wziąć ten model w łapę i zobaczyć jak wygląda. Niektórym może się wydać po prostu brzydki i nie chodzi o wykonanie ale o sam pierwowzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi