Ghost Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam T-34/76 Dragona malowany farbami Pactra,Model Master i Tamiya. Wszystkie rady i komentarze mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam, Żółte plamy kamuflażu mogłeś sobie darować bo psują model.Mogłeś go pomalować całego na zielono lub zrobić kamuflaż podobny do tego pudełkowego(Czyli żółte plamy kamuflażu dużo większe).Mogłeś go trochę bardziej utyrać szczególnie układ wydechowy(Mocno kopciły).Po za tym model ładny,podoba Mi się układ jezdny.Nie wiem jak Cię ocenić bo nie wiem jakie Masz doświadczenie a od niego dużo zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Udało mi się skleić kilka modeli czołgów,3 samoloty skala 1:72 i ciężarówkę 1:24.Plamy kamuflażu faktycznie wyszły za małe.Okopcenia są jednak na tych zdjęciach wyglądają dużo delikatniej niż na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Zdecydowanie powinieneś popróbować coś z washem , filtrami, bo Twój "teciak" wygląda jak żabka ( : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Dlaczego taki "cukierkowy" zielony na tej skrzynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abbott Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Dla takiego "niedzielnego modelarza" jak ja, jest OK ! Tym bardziej, że bardzo lubię radzieckie czołgi. Szkoda, że firma DML nie daje do tych Teciaków odcinkowych gąsienic, tylko te gumowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Skrzynka ma taki dziwny kolor ponieważ była malowana inną farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi