Pawel90 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Warsztacik pracuje pełną parą (nie ma to jak nauka do matury ). Tym razem na warsztat wrzucam coś nie niemieckiego.;) Model kupiłem dosyć dawno, skleiłem go i tak sobie stał. Teraz wziąłem się za jego odświeżenie. Coś niecoś urwałem, chcę by było widać że ten model coś w swojej karierze przeżył. Czy według Was takie uszkodzenia mogą być? Pytam zwłaszcza w kontekście wieży i rury wydechowej (prawej). Na zdjęciach zauważyłem że z tyłu potrzeba troszkę szpachli, bez zdjęcia bym tego chyba nie zauważył. Widzę też, że gąska źle trochę leży, tego nie wiem jak poprawić teraz. Gąski także muszę wyszlifować w niektórych miejscach, nie do końca obrobiłem je jak należy, zdjęcie te brudy wszystkie na szczęście wyciąga. Więcej już nie piszę, tylko daję do oceny. Farby to Humbrol 33 (gąski) i Humbrol 159. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Miałem ten modelik i bardzo miło go wspominam:D Powodzenia w odświeżaniu. Szczególnie musisz poprawić ten lewy "błotnik z przodu, a właściwie to jego brak. Przynajmniej ja tak sądze. Na zachętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Dzięki. A co najlepiej w nim urżnąć lub dodać? Bo chciałem teta zrobić właśnie bez błotnika, żeby noo było widać że przeżył trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Tylny błotnik fajnie wygląda urwany w teciakach, ale wiesz tak urwany jak w tym modelu to widać, że to jest plastik. Chodzi mi o to że blacha by się trochę inaczej zachowała. Wiesz o co mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi