kiwaczek Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Witam wszystkich. Dzisiaj dotarla do mnie przesylka modelu Tamiyi z serii "Big Scale Series" Rover Mini Cooper 1.3i w skali 1/12. Model prezentuje sie bardzo ciekawie i mila niespodzianka to np.faktura siedzen i tapicerki a zawiodlem sie troche na braku jakich kolwiek przewodow co oczywiscie mozna dodac samemu. Model reprezentuje rocznik 1992 i mam nadzieje ze na internecie znajde duzo zdjec tego samochodu. Na niektorych zdjeciach dodalem model w skali 1/24 dla porownania. Pozdrawiam i zapraszam do komentarzy. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 B. ciekawy model, skala daje b. duże możliwości w budowie. Mam nadzieję, że niedługo znajdzie się na warsztacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi