kiwaczek Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Witam. Czy sa dostepne kalki do bolidow R. Kubicy? Jezeli tak to jaki model mozna do nich dobrac. Dziekuje i pozdrawiam. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Są dostępne do bolidu z 2006 roku: http://members.optusnet.com.au/pattosplace/home.html - po lewej stronie w zakładce DECALS trzeba wybrać literkę "S" i w prawej kolumnie dojść do "Saber-BM F1 -Robert Kubica - 2006" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 10 Maja 2010 Autor Share Napisano 10 Maja 2010 Są dostępne do bolidu z 2006 roku:http://members.optusnet.com.au/pattosplace/home.html - po lewej stronie w zakładce DECALS trzeba wybrać literkę "S" i w prawej kolumnie dojść do "Saber-BM F1 -Robert Kubica - 2006" Serdeczne dzieki, i jeszcze jedno pytanie czy te kalki sa zrobione do modelu revell'a czy jakiegos innego? Dzieki i pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 czy te kalki sa zrobione do modelu revell'a czy jakiegos innego? Podejrzewam, że do revellowskiego - nie znalazłem innego bolidu Sauber'a z 2006 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 11 Maja 2010 Autor Share Napisano 11 Maja 2010 Jeszcze raz serdeczne dzieki. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Kiedyś widziałem w jakimś sklepie internetowym takie coś ... i raczej to niebył revel , chyba że się myle? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 16 Maja 2010 Autor Share Napisano 16 Maja 2010 Serdeczne dzieki za informacje. Wyglada to na zywice z Japonii. Poszukam w internecie moze ktos jeszcze to sprzedaje. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 Znalazłem jeszcze bolid w skali 1:20 z kalkami "Kubica": http://www.bnamodelworld.com/index.php?main_page=product_info&cPath=164_296_299&products_id=6930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 17 Maja 2010 Autor Share Napisano 17 Maja 2010 WITAM. Piekny model i w skali ktorej szukam ale finansowo powala na lopatki. Jestem ciekawy czy mozna by kupic same kalki i czekac w nadzieji ze powstanie plastikowy model tego bolidu. Mam takze nadzieje ze jakas firma wyprodukuje obecny bolid Kubicy. Jeszcze raz serdecznie dziekuje za informacje. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi