Nurekxxx Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Witam chciał bym zaprezentować mój pierwszy model kiedy kolwiek zbudowany Jeżeli coś robie źle proszę mówić postaram sie to zmienic zaczne od pudełka , niestety nie zrobiłem zdjęć zawartości przed budowa nastempnym razem zrobię I proszę nie komentować napisów na biurku dziękuje przednie i tylnie zawieszenie w raz z układem jezdnym podwozie jezcze bez wiekszości wyposazenia wyposazenie wnetrza jeszcze w proszku deska rozdzielcza fotel kierowcy narazie tylko pomalowany :P:P boczek drzwiowy narazie wszystko malowane pędzlem , mam juz kompresor i powino pujsc szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nurekxxx Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 sorki ze tak post pod postem ale jeszcze nie rozkiminiłem jak edytowac posta :( a o to ciag dalszy mojej pracy zostało juz tylko wkleić fotel kierowcy , klatkę i można montować do kupy razem z karoseria lusterko gotowe do montażu odblask zbobiony z foli imitujacej aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 sorki ze tak post pod postem ale jeszcze nie rozkiminiłem jak edytowac posta Już miałem napisać, że polskie znaki diakrytyczne można uzyskać wciskając prawy Alt i trzymając go wciskając odpowiednią literę ale ... zostało juz tylko wkleić fotel kierowcy , klatkę i można montować do kupy razem z karoseria Czyli wiesz, że tak można - ale nie chce Ci się - niezbyt dobre rokowanie dla modelarza... A co do pokazanych fotek - tło zmieniłbym na bardziej jednolite oraz wykadrowałbym elementy, które chcę pokazać - np. fotka z lusterkiem to 95% tła - a można było tak: Przecież można wklejać fotki w różnych wielkościach - wszystkie nie muszą być takie same. Do obróbki fotek polecam program Picasa 3 - ma możliwość eksportowania obrazka w kilku wielkościach i wiele innych, przydatnych funkcji, np.: kadrowanie, prostowanie, wyrównywanie tonalne, balans bieli itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nurekxxx Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 O dziekuję za podpowiedzi a z tymi znakami diaktrycznymi to przepraszam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi