Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciał bym zaprezentować mój pierwszy model kiedy kolwiek zbudowany Jeżeli coś robie źle proszę mówić postaram sie to zmienic zaczne od pudełka , niestety nie zrobiłem zdjęć zawartości przed budowa nastempnym razem zrobię I proszę nie komentować napisów na biurku dziękuje

Zdjcie053.jpg

przednie i tylnie zawieszenie w raz z układem jezdnym

Zdjcie049.jpg

Zdjcie048.jpg

Zdjcie047.jpg

Zdjcie046.jpg

podwozie jezcze bez wiekszości wyposazenia

Zdjcie045.jpg

wyposazenie wnetrza jeszcze w proszku

Zdjcie055.jpg

deska rozdzielcza

Zdjcie054.jpg

fotel kierowcy narazie tylko pomalowany :P:P

Zdjcie057.jpg

boczek drzwiowy

Zdjcie059.jpg

narazie wszystko malowane pędzlem , mam juz kompresor i powino pujsc szybciej

Napisano

sorki ze tak post pod postem ale jeszcze nie rozkiminiłem jak edytowac posta :( a o to ciag dalszy mojej pracy

P1010845.jpg

P1010846.jpg

P1010847.jpg

P1010848.jpg

P1010850.jpg

zostało juz tylko wkleić fotel kierowcy , klatkę i można montować do kupy razem z karoseria

P1010849.jpg

lusterko gotowe do montażu odblask zbobiony z foli imitujacej aluminium

Napisano
sorki ze tak post pod postem ale jeszcze nie rozkiminiłem jak edytowac posta

Już miałem napisać, że polskie znaki diakrytyczne można uzyskać wciskając prawy Alt i trzymając go wciskając odpowiednią literę ale ...

zostało juz tylko wkleić fotel kierowcy , klatkę i można montować do kupy razem z karoseria

Czyli wiesz, że tak można - ale nie chce Ci się - niezbyt dobre rokowanie dla modelarza...

A co do pokazanych fotek - tło zmieniłbym na bardziej jednolite oraz wykadrowałbym elementy, które chcę pokazać - np. fotka z lusterkiem to 95% tła - a można było tak:

P1010849.jpg

Przecież można wklejać fotki w różnych wielkościach - wszystkie nie muszą być takie same.

Valentino_Rossi_Moto_GP_500cc_Repso.jpgValentino_Rossi_Moto_GP_500cc_Re-1.jpg

Valentino_Rossi_Moto_GP_500cc_Re-2.jpg

Do obróbki fotek polecam program Picasa 3 - ma możliwość eksportowania obrazka w kilku wielkościach i wiele innych, przydatnych funkcji, np.: kadrowanie, prostowanie, wyrównywanie tonalne, balans bieli itp.