Shilka (Robert T.) Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Witam Przedstawiam in-box modelu koreańskiego czołgu K1A1 - którego producentem jest f-ma Academy. Kilka danych na temat modelu: nr katalogowy: 13215 skala: 1/35 Liczba elementów: 290 (w tym: - 268 z tworzywa sztucznego w kolorze tan - 18 sztuk winylowych tulejek do kół jezdnych - 2 sztuki gumowych gąsienic - arkusz przezroczystej plexi - sznurek jako imitacja liny - kalkomanie oraz instrukcję A oto zdjęcia: pudełko raz jego zawartość po otwarciu: dwie pyłówki kadłuba (górna część wykonana jest od razu z fartuchami bocznymi) ramki: gąsienice: instrukcja: Co do jakości i sklejalności to trudno mi coś powiedzieć. Nie jest to produkt na miarę firm AFV lub Tamiya ale myślę że aż tak źle nie będzie. Tym bardziej że model K1A1 z Trumetera jest o wiele gorszym modelem. Przy cenie za która go upolowałem na pewnym serwisie aukcyjnym (56 zł + przesyłka) grzechem było go nie kupić. Pozdrawiam Ps. Do tego modelu jest dedykowany zestaw akcesoriów żywicznych z Legend: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi