EGONX Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Witam.Chce pokazać model w małej skali Renault R390 V8. Model ten sam składałem i malowałem w oparciu o zdjecia. Naczepa wykonana od podstaw z użyciem cześci z innych modeli.Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Super renia podziwiam za podjęcie tematu H0,kiedyś italka robiła taki w 1:24 szkoda, że już nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Kiedys te renowki mi sie bardzo podobaly. Co do wersji z Italeri to mysle, ze za niedlugo model ten bedzie wznowiony tak jak wiele innych ostatnio. Twoj model jest swietny, ale przydaloby sie wiecej zdjec "z bliska". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 Dzieki za opinie.Zdjecia zbliska są słabej jakości mam stary aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi