paczek1981 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Niestety nie mam zdjęć wcześniej zrobionych (komp mi siadł). Tak wiec warsztat zaczynam od połowy. Skrzynka co jest przy wciagarkach jest do poprawy.Pomalować naczepe do końca{brak farbki} Najazdy bedą miały tak jak na lawecie drewno(balsa). Okablowanie ramy elektryka + hydraulika bedzie robiona. Będę się starał zrobić ja na używke. Na lawete pójdzie pod "młotek" rozbite Volvo FH16 italeri 1/24 Wszystko malowane pędzlem. Edytowane 3 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Witam. Z czego zrobileś te deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Wydaję mi się że to balsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Błagam, zmniejsz rozmiar zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 Tak to jest balsa i porobiłem wzór łączeń małym śrubokręcikiem . Dodam łebki szpilek jako atrapy śrub. Zdjecia zaraz zmniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi