pawelchodor Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Witam. Zostałem właśnie szczęśliwym posiadaczem samochodu NISMO R34 GT-R Z-tune. Oto jego in box. Tak więc od początku. Oraz dodatki: Elementy foto trawione. Wykładzina. Instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Mam nadzieje że relacja z budowy pojawi się w projekcie jest już kilka Skylinów, ale jeszcze jeden też będzie mile widziany. Zapraszam więc do wspólnej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Widać że poważnie podchodzisz do sprawy, blachy i dodatki robią wrażenie Również zachęcam do przyłączenia sie do projektu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelchodor Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Sorki ale wcięło mi zdjęcia tak więc daję je od mowa. 1. Pudło i wypraski 2. Oraz dodatki: Elementy foto trawione 3. Wykładzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi