przemekgksw3 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 felgi to Enkei NT-03 19'' cali No właśnie zauważyłem, że bardzo dużo felg wymieniasz, nie miałbyś może jakiś na sprzedaż? Potrzebne by mi były takie o średnicy 2cm, mogą być wyciągnięte z jakiegoś innego zestawu, najlepiej z Tamiyi nie miał bym problemów z montażem, ale każda inna też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Ja nie wiem co ty robisz ale ja tez urzywam samochodowek i takich problemow nie mam. Widocznie za grubo dales i za dlugo czekales z odklejeniem tasmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 tego nissana właśnie aerografem malowałem Czy możesz napisać kilka słów na temat: - wielkości dyszy - ciśnienia z jakim malujesz - ilości warstw - konsystencji farby Jak zauważyłeś - Twoja twórczość spotkała się z wieloma krytycznymi uwagami ze względu na rażące błędy - niedokładności w przyklejeniu taśmy maskującej, zbyt grubej warstwy farb albo zbyt dużej ich gęstości. Fakt malowania aerografem nie świadczy od razu o tym, że będzie super - trzeba jeszcze kilku innych czynników. Wymień podane przeze mnie parametry - korekta błędów spowoduje, że Twoje prace będą akceptowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi