koksik750 Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Szybki projekcik, co żeby powrócić do aktywnego modelarstwa... Toyota Soarer - modyfikacja przedniego zderzaka, przednich świateł, wydech oraz oczywiście felgi. Przez cały dzień przygotowałem karoserię oraz wnętrze: Karoseria dostała brązowy/miedziany kolor z palety VW: Wnętrze w pokładzie, może jutro dostanie kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Fajnie że dołączyłeś z kolejnym modelem do projektu , zwłaszcza że z takim ciekawym, muszę przyznać że pierwszy raz coś takiego widzę. Przeróbka zderzaka całkiem udana, wygląda teraz dużo poważniej, ja bym zaszpachlował jeszcze te okrągłe światła, ale jak już sam uważasz, na pewno i tak wyjdzie świetnie. Dobrze że do projektu dojdzie też coś mniej hardcorowego, narazie w większości drift mamy, a jak rozumiem twoja toyotka będzie tylko trochę poprawionym wizualnie cywilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2010 Rozważam nad VIP stylem lub po prostu coś typu street, ok dziś rano na karoserię położyłem clear - niestety zapomniałem dokładnie umyć suszarnie przed malowaniem i trochę pyłków dostało się w lakier: Wnętrze dostało pierwszy kolor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Pikny lakier, czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 koksik750 przed nałożeniem połysku zmatowiłeś kastę papierem na mokro(jak gradacja)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Ciekawy model, zderzak wygląda bardzo dobrze a lakier to istne cudo Miałem okazję widzieć taką maszynkę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 lajdak83 szlifowanie metallicu - powodzenia ... Koksik, kolejny projekt i kolejna piękna maszyna . Czekam na więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi