Panzerstorm Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Witam wszystkich! dawno się zbierałem z tym zamiarem jednak albo brak czasu albo brak odwagi odciągał mnie od tego pomysłu,dziś jednak w przypływie wieczornego napadu postanowiłem pokazać wam moją "kolekcję" radzieckich (z małym wyjątkiem) pojazdów poczynając od skali 1/43 poprzez 1/87 kończąc na moich własnych "produktach" w 1/72 od których zaczynałem przygodę z modelarstwem dawno temu:D (oczywiście bardzo bym prosił nie śmiać się jako że początki zawsze są trudne:P) wybaczcie jakość zdjęć ale robione były przed chwilą na szybko a biorąc pod uwagę że jestem nowy na forum to mogłem coś nie tak zrobić odnośnie ich zamieszczenia za co z góry przepraszam i w razie co proszę o uwagi:) oto link do galeryjki Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi