Nexus Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Zdjęcia zrobione w muzeum Flygvapenmuseum w Linköping. http://www.flygvapenmuseum.se/en/ Saab J-21RA Saab A-21A-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 niedawno pojawily sie w "mlodym techniku" zdjecie tychze samolotow w tym muzeum, wiec od razu przyszlo mi pytanie do glowy, cz ty nie jestes przypadkiem Alvar Hansen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 24 Lipca 2010 Autor Share Napisano 24 Lipca 2010 Nie jestem Alvar Hansen Zbieżność terminu. Pewnie do druku zdjęcia były oddane dużo wcześniej. Ja swoje zrobiłem na początku lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mh76 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Fajne fotki przydasie jak będe robił starego Hellera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi