gizmo1986 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam Model w skali 1/35 Hobby Bossa, kalki Toro, żadnych blaszek po za tymi z zestawu i puszki po %, Model skończony w 90% jak dla mnie, zostały duperelki, nie jest idealny...tak samo jak zdjęcia robione telefonem niestety, ale jest to warsztat więc wybaczcie A teraz kilka fotek... Jak narazie przerabiam tylne ekrany pancerne, nie wiem czy nie zrobie ich od nowa... Pytanie: czy malować siatkę na lufie w biały czy natowski kamuflarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Mateusz, za brak fotek z budowy modelu powinieneś dostać tęgie baty. A mówiłem kup sobie aparat cyfrowy zamiast motoru !! Szkoda, że fotki robione telefonem bo model fajny tylko słabo pokazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi