ksiadz Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Witam. Przedstawiam Wam galerie mojego pierwszego w karierze okrętu podwodnego. Model sklejało się całkiem przyjemnie. Przy malowaniu modelu sugerowałem się obrazkiem z opakowania produktu. Może przesadziłem troszkę z rdzą, ale następnym razem się poprawie Model prosto z pudła malowany pędzlem Humbrolami. Małe dodatki to dorobione relingi i olinowanie i troszkę własnej inwencji w podstawce. Na sam koniec troszkę się podarła kalka reprezentująca flagę Zapraszam do małej galerii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Września 2010 Super Moderator Share Napisano 13 Września 2010 Pierwsze koty za płoty... Jest przyzwoicie choć ze rdzą to faktycznie przesadziłes... Nie wygląda naturalnie, ale za to jest to powód do kolejnych ćwiczeń. Następnym razem polecam nanosić ją baaaaaaardzo delikatnie, na kilka razy aż do chwili kiedy będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi