Karol_Max Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam! Wczoraj przyszły do mnie te dwa maluszki .Firma Dragon bardzo dobrze odwzorowała szczegóły i detal poza światłami które na pewno idą do wymiany. Na początek idzie Maus. Posklejałem go do kupy oprócz tylnej ściany bo jest trochę niedopasowana i wkleiłem blaszki. I wspomniane wcześniej światła. Teraz tygrysek W nim nie będę wymieniać blaszek bo ciężko je wymienić, a więc będzie bez żadnych przeróbek. I takie małe porównanie Podstawka ma wyglądać tak że Maus jedzie mostem a Tygrys jedzie sobie drogą obok mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Podstawka ma wyglądać tak że Maus jedzie mostem No to musi być most o dużej wytrzymałości na ciężar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi