ksiadz Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Witam Udało mi się ukończyć 2 w karierze model okrętu podwodnego Model malowany pędzlem farbami Humbrol własne dodatki to relingi oraz olinowanie. Próbowałem uniknąć błędów zrobionych w poprzednim modelu. Ożywiłem pokład i starałem się nie przesadzić z rdzą. Zresztą ocenicie sami: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Podoba mi sie podstawka, powiedz z czego wymodelowałeś te fale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 2 Października 2010 Autor Share Napisano 2 Października 2010 Fale to zwykła plastelina pomalowana i na to wikol Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi