Michalw Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Pierwszy raz widze taki podział konstrukcyjny modelu :/ Przynajmniej nie ma szwów wzdłuż kasty, jak to bywa w starych modelach. No ale do nowych nie dołącza się figurek niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 1 Października 2010 Autor Share Napisano 1 Października 2010 Ja osobiście byłem mocno zszokowany tymi figurkami, ich odlew nie jest powalający ale ważne że są . Ogólnie przeglądałem modele z tej serii Revell'a starych samochodów i każdy zestaw ma dołączone figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Ogólnie przeglądałem modele z tej serii Revell'a starych samochodów i każdy zestaw ma dołączone figurki. Hmm... może kuszę się jednak na tego Austina Haleya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi