Alvaro92 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Prezentuję mój świeży nabytek jakim jest Toyota Celica Twin Cam firmy Fujimi. Model dostałem za pierwsze miejsce na Międzynarodowej Wystawie Modelarskiej. W zasadzie darowanemu koniu w zęby się nie zagląda i nie powinienem narzekać, ale ilość nadlewek jest spora. Model - nie posiada silnika, dwóch desek rozdzielczych; płyta podłogowa - tu rewelacji też nie ma, wszystko zalane w jeden kawałek plastiku. Mimo tego jest możliwość odcięcia maski ( sam nie wiem po co ), świateł przednich ( tu są dwie opcje - zrobić je zamknięte bądź otwarte ) oraz szyberdachu ( jego zaletą jest to, że po złożeniu modelu można otworzyć kiedy się chce lub zamknąć ). Końcówki tłumika są metalowe. To chyba najważniejsze rzeczy o jakich trzeba powiedzieć Fotki Przy okazji zapytam czy ktoś nie natknął się na fotki takiej Toyoty w stylu JDM? Szukałem u wujka google, ale niestety dużo dla mnie nie miał... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Świetny model do tuningu nawet jeżeli nie znajdziesz żadnych fotek, to myślę że można puścić wodze wyobraźni ;) Całkiem fajne kalki, tylko do czego służą te długie, kolorowe recaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimu Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Świetny zestaw, z chęcią bym go przygarnął do swojego warsztatu. Zarejestruj się na http://www.celicasupra.com/ , powinieneś znaleźć jakieś zdjęcia. Powodzenie w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Świetny model! Też chciałem go kupić ale akurat był brak w sklepie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Całkiem fajne kalki, tylko do czego służą te długie, kolorowe recaro? Jedna to na bank idzie na przetłoczenie na masce. Druga? Sam nie wiem na co ona jest. Być może ma służyć jako zapas...? Slimu Dzięki serdeczne za link Krzychu126 dla Ciebie za te fotki Ta czarna prezentuje się zacnie i bardziej w tym kierunku bym chciał polecieć z Toyota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Te kalki RECARO nie są na maskę tylko na fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 Ooo... no to poleciałem Masz rację Krzychu, te kalki są na fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi