Lory Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 A więc dzięki namowie kolegi z ISMR'u udałem się do sklepu po piękny i wspaniały model hobbybosa. Model jest pieknie wykonany (w końcu nowy model) blach co prawda nie dodali, poza tą wbudowaną w plastikową "osłonę sielnika"( nie wiem jakiego użyc słowa) ale jak dla mnie są one nie potrzebne. Cenka niziutka jak na model z pełnym wnętrzem (52 zł!!! minus rabacik) Ale dość o tym co zrobił hobbybos, trzeba powiedzieć co zrobiłem ja. Zdjęcia co przwda nie od samgo początku, ale zawsze coś. Zacząłem od wnętrza przedziału silnika, a raczej samego silnika Następnie chłodnica i przekładnia planetarna A aktualnie koła przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lory Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Z góry przepraszam za brak zdjęć, muszę rozgryżć swojego kompa bo nie idzie ich nigdzie wstawić. Zdjęcia zostaną wstawione w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Model jest pieknie wykonany Ciekawe czy to samo powiesz, jak dojdziesz do kół i gąsienic Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Koła to on już zaczął i fajnie wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 No to wrzucaj fotki, bo smaczku narobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lory Napisano 13 Października 2010 Autor Share Napisano 13 Października 2010 Fotki zostaną wrzucone po spotkaniu modelarskim, gdyż mój aparat odmówił posłuszeństwa i fotki coś nie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Koła to on już zaczął i fajnie wychodzą. Pewnie że wychodzą. Do czasu aż spróbujesz założyć gąsienice i górę kadłuba i okaże się, że koło napinające jest za wysoko i za daleko w stosunku do całości układu jezdnego, a na gąsienicach jest milion wypychaczy na bieżniku... Ale trzymam kciuki i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lory Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 Tak właściwie to gąski są bardzo dobrze zrobione, próbowałem spasować, narazie problemów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 I fotek dali ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almakot Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Ponieważ fotek ni ma to ja je włożę, bo nie wiem jak możliwe jest pisanie na forum, a problemy z kopem nie pozwalają na wstawianie fotek Bardzo proszę, od 16 października już wiszą one w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 No i co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi