Doberman Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Witam! Junkers Ju 87B z Italeri jest już w sprzedaży, a jakoś nigdzie na internecie nie można znaleźć recenzji tego modelu. Czy ktoś już może zanabył taki model lub widział w sklepie i może się podzielić wrażeniami? Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red Drak Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 http://www.italeri.com/VisualizzaProdotto.aspx?PROD=01900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Miałem go dzisiaj w KSmodel w rękach, ceny nie pamiętam ale nie była wysoka za taki model. W zestawie jest płytka z pasami i tablica. Jest silnik i z tego co widziałem przez folie niezła kabina. Dziwne jest nitowanie gdyż an skrzydłach nitowany jest co 2 panel.... Moim zdaniem warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Niedługo ma mi go przynieść listonosz, jak dorwę aparat od kuzyna to zrobie inboxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi