RobertG Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 Dzień dobry. Zakupiłem A-7E Corsair II w skali 1;72 na Allegro. Brak w nim jednak schematu malowania oraz kalek. Jeżeli kto może udzielić pomocy w zdobyciu w/w rzeczy z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek_Zgórecki Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 Witaj, Napisz jakiej to firmy jest A-7. Ja mam z Fujimi, więc mogę ją zeskanować i podesłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertG Napisano 8 Marca 2007 Autor Share Napisano 8 Marca 2007 Czeć. Jest to model firmy Aifrix z czasów archaichnych ale doć dobrze odwzorowany. Jeżeli nie sprawi ci to kłopotu to podaję e-mile robert.gargula@jaslo.ksg.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi