kamilmialek Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Wtam mam problem poniewarz niewiem jak mogę stworzyć mechanizm różnicowy. Oczywiscie mały do mojego modelu a niemam pojecia jak go mozna złozyc i z czego. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsilias vibe Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Sprecyzuj pytanie. Atrapa, czy działający? Jaka skala modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 Działający i nie musi wyglądać relanie aby działalo i wielkosć to jak do zdalnie sterowanego samochodziku typu monster truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsilias vibe Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Ale jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 no to juz widziałem lecz niewiem gdzie takie zębatki dostanę może kupić pare samochodzików nakrecanych tam jest pare zebatek a skala to 1;35 coś koło tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 a jak by ktos miał zepsuty samochodzik zdalnie sterowany z Mechanizmem różnicowym to odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsilias vibe Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Są takie w wiertarkach, miniszlifierkach itp. W "samochodzikach nakręcanych" takich zębatek raczej nie ma. To muszą być zębatki skośne, czy jakoś tak. P.S Edytuj post. Nie pisz 1 pod drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 dało by się z wiertarki złozyć taki mechanizm ??? jest tam wystrczająco zebatek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 O znalazłem innę nazwę "dyferencjał" lecz na allegro wszystko drogie moze cos kojarzysz był bym wdzieczny jak byś pomógł mi cos znalesć do 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsilias vibe Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 EDYTUJ POSTY! Z małej wiertarki dałoby radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 Dzięki pomogłeś pewnie nie tylko mi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulonken Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 W cenie do 25zł to raczej nic nie znajdziesz. Możesz dobrać zębatki i zakupić odpowiednie w tym sklepie http://www.akcesoria.cnc.info.pl/kola_stozkowe.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi