karambolis8 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Właśnie dotarł. Wypraski cudowne, dokładne, bez nadlewek i śladów po wypychaczu na środku tablicy przyrządów. Śliczne linie podziału. Dużo uzbrojenia. I te kalki... Nie wiedziałem, że w 1/72 można dostać kalki z napisami na Sidewindery Nic nie brakuje, po prostu nie mogłem się powstrzymać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Nie wiedziałem, że w 1/72 można dostać kalki z napisami na Sidewindery Mr. Green Można. Sprawdź chociażby F-16 lub F/A-18 z Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Share Napisano 13 Listopada 2010 Ale to jest Revell za 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Ale to jest Revell za 30zł Smile No chyba że tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Ale to jest Revell za 30zł ja go widzialem w sklepie po 50zl sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi